Approved 00002

ستاربكس تحتفل بموسم الشتاء مع قهوة الإسبرسو لاتيه الأصلية بنكهات متعددة

احتفالاً بموسم الشتاء، واستقبالاً للعام الجديد، تقدم ستاربكس مشروبات اللاتيه المميزة المحضَّرة من الإسبرسو الأصلي لتغمر زبائنها بدفء خاص على مدار هذا الفصل.

 تقدم ستاربكس هذا الشتاء عرض “قهوة الإسبرسو لاتيه الأصلي بنكهات متعددة” بأسلوب يوفر لعشاق القهوة خيار الإسبرسو في مشروبات اللاتيه المفضلة لديهم.

 ويعتبر مزيج القهوة الكولومبية نارينو الخيار الأول لمشروب الإسبرسو بمختلف نكهاته لهذا العام. فحبوب البن الكولومبي تنتجها أفضل مزارع البن في أعالي جبال الأنديز ما يمنحها مذاقًا متوازنًا وفريدًا.

 ويمنح مفهوم الإسبرسو الأصلي الزبائن طرقًا جديدة لاختبار القهوة، واضعًا في متناولهم أسلوبًا جديدًا للاستمتاع بمشروبات اللاتيه المفضلة لديهم.

 وأفادت رنا شاهين المدير الإقليمي للاتصالات والمسؤولية الاجتماعية لدى ستاربكس في منطقة الشرق الأوسط وشمال أفريقيا بأن: “ينبع مفهوم قهوة إسبرسو لاتيه الأصلي المتوفر بنكهات متعددة والذي طرحناه احتفالاً بفصل الشتاء من التزامنا المستمر بتقديم أفضل أنواع القهوة لزبائننا.” وأضافت: “يتيح لنا هذا العرض أيضًا مساعدة زبائننا على اكتشاف مشروبات بمزيج جديد مانحين إياهم فرصة إضفاء مذاق جديد على مشروبات اللاتيه المفضلة لديهم. سيكون خيار الإسبرسو الأصلي لهذا الشتاء عبارة عن مزيج من قهوة كولومبية نارينو التي نتطلع إلى تقديمها لزبائننا.”

 ومع طرح مفهوم الإسبرسو الأصلي في مطلع عام 2015 في منطقة الشرق الأوسط وشمال أفريقيا، ستقدم ستاربكس خيارات متعددة من الإسبرسو الأصلي على مدار العام حرصًا منها على إثراء تجربة زبائنها ومساعدتهم على اكتشاف أنواع جديدة من القهوة من مختلف أنحاء العالم.

 يتوفر هذا المزيج الجديد من القهوة الكولومبية لدى كافة مقاهي ستاربكس في المنطقة وتدعو ستاربكس زبائنها الكرام إلى الاستمتاع بموسم الشتاء مع تجربة جديدة ذات مذاق متميز.

 

Approved 00001 Approved 00002

It’s that time of year once again, and nothing marks the start of the festive winter season like Starbucks’ famous latte and espresso based delights that bring its customers a special warmth all season long

This winter season Starbucks is introducing the ‘Origin Espresso Latte Customization’; a concept that brings coffee lovers a choice of espresso in their favorite Starbucks Lattes

The Columbia Narino blend is the first choice of Origin Espresso and coffee base for this year. Colombia Narino coffee beans are grown on some of the highest coffee farms in the Grand Andes mountain range, giving this coffee a remarkable balance

The Origin Espresso concept grants customers new ways to experience coffee, and in this case, a new way to enjoy their lattes

“The Origin Espresso Latte Customization winter offering stems from our commitment to continuously sharing brilliant coffee with our customers.  It also allows us to help them discover new blends, giving them a choice to their favourite latte drinks.  The Origin Espresso choice for this season is the Colombia Narino and we look forward to presenting this to our customers,” said Rana Shaheen, the Starbucks regional communications and CSR manager for the MENA region

With the introduction of the Origin Espresso concept in early 2014 across the EMEA, customers can anticipate different Origin Espresso choices throughout the year, helping them discover exciting new coffees from around the world

The new Colombia Narino blend is available in all stores across the region, and Starbucks invites its customers to mark the start of their winter season with a new experience

 

 لا توجد تعليقات

اضف تعليقك