hwin00002

م. حسام القرشي من النهدي الطبية يفوز بجائزة “أفضل مختص في قطاع بيع التجزئة في الشرق الأوسط” لعام 2015

حاز م.حسام القرشي، نائب الرئيس التنفيذي ورئيس التسويق والشؤون الخارجية في النهدي، على جائزة ” أفضل مختص في قطاع بيع التجزئة لعام 2015″ على مستوى الشرق الأوسط، ضمن جوائز المؤتمر العالمي لمراكز التسوق في الشرق الأوسط وشمال أفريقيا‘ والذي عقد في فندق الريتز كارلتون، بمركز دبي المالي العالمي في 3 نوفمبر، 2015 .

وتعليقا على هذه المناسبة السعيدة، قال م. حسام القرشي:” يعد هذا التكريم ونيل هذه الجائزة المميزة من قبل مجلس الشرق الأوسط لمراكز التسوق (MECSC) بالاشتراك مع المجلس الدولي لمراكز التسوق (ICSC) شرف كبير لي”. ومن خلال عملي مع شركة النهدي تعلمت منها الكثير على المستوى المهني والشخصي في آن واحد. واود ان انوه هنا بالجهد الكبير والعمل الدؤوب المتميز من قبل جميع اقسام وقطاعات الشركة، حيث كان له الفضل في تحقيق العديد من الانجازات والنجاحات التي بدورها ساهمت في الارتقاء بشركة نهدي الى مستويات عالمية في قطاع التجزئة”.

من خلال رحلته المهنية، تمكن حسام من لعب دور بارز في بناء وتطوير وتفعيل الخطط الاستراتجية لدى الشركات التي عمل لديها ومكنتها على المنافسة بالارتقاء الى مستويات عالمية، بالاضافة الى تطوير برامج عديدة في مجال المسؤولية الاجتماعية. قام حسام بعدد من المبادرات الرئيسية مع شركة النهدي الطبية منذ انضمامه لها في عام ٢٠١١. وتشمل بعض هذه المبادرات؛ حملة النهدي لإطلاق العلامة التجارية الجديدة التي جرت في 2013-2014، تطوير ونشر صيدلية المجتمع واستراتيجية المسؤولية الاجتماعية للشركات ، انشاء وخلق قسم تسويقي جديد بالكامل يتألف من أكثر من 200 موظف بمهمة تحقيق الاستراتيجية وأهداف الرؤية التجارية الجديدة للنهدي، وضع وتنفيذ “برنامج نهديك” برنامج ولاء النهدي (الحائز على جوائز) وحصل على قاعدة عملاء ضخمة في غضون 18 شهرا فقط، ومؤخرا إطلاق برنامج السكري تحت اطار المسؤولية الاجتماعية للنهدي، بالتعاون مع وزارة الصحة ومركز جوسلين، التابع لكلية الطب بجامعة هارفارد.

ويتم تنظيم حفل توزيع الجوائز من قبل المجلس الدولي لمراكز التسوق (ICSC) ومجلس الشرق الأوسط لمراكز التسوق لتكريم الأفضل في هذه المجال الحيوي وإدراج إنجازاتهم في مجال التسويق والبيع بالتجزئة والتصميم.

hwin00001

Hosam Alqurashi, Vice President Marketing & External Affairs at Nahdi, received the most prestigious “Retail Professional of the Year 2015” award, as part of the 2015 Middle East and North Africa Shopping Center and Retailer awards, held in Dubai on 3rd November, 2015 at the Ritz Carlton Hotel, DIFC

Commenting on the occasion, Hosam Alqurashi, said: “I am honored to receive this prestigious award from ICSC and MECSC and be recognized at this esteemed event. Working for the biggest health and wellness retailer in the Middle East and North Africa region has been very challenging, yet rewarding to me personally and professionally in terms of the learnings and experience I gained. Moreover, I would not have been able to do it without the amazing team at my disposal, who worked, and continue to work, very hard to transform Nahdi to a leading retailer of international standards”

Throughout his professional career, Hosam Alqurashi played a major role in equipping the companies he worked for with strategies that enable them to compete on a global level and be socially responsible. At Nahdi, Hosam orchestrated a number of key initiatives that quickly became major milestones in the company’s journey towards success. Some of these initiatives include Nahdi’s rebranding campaign that took place in 2013-2014, development and deployment of the company’s community and CSR strategy and plan, revamping and creating a new marketing function comprising of over 200 employees to ensure delivery on the new strategy and Nahdi’s new vision and business objectives, development and implementation of ‘Nuhdeek’, Nahdi’s award-winning CRM/loyalty program that captured a massive customer base within a period of 18 months, establishing an award winning corporate communication function and more recently the launching of a major Diabetes CSR program, in collaboration with the Ministry of Health and the Joslin Diabetis Center, an affiliate of Harvard Medical School

The awards ceremony was held as part of Recon MENA 2015 Conference and exhibition, a leading regional educational and networking conference for the shopping center industry professionals, retailers and owners in the Middle East & North Africa

The awards ceremony is organized by the International Council of Shopping Centers (ICSC) and Middle East Council of Shopping Centers (MECSC) and honors the best in the industry and recognizes their achievements in marketing, retail and design

hwin00002لا توجد تعليقات

اضف تعليقك